Begravning av vår medarbetare Ilpo Alholm

  •   2020-08-20

Begravningen efter Ilpo Alholm kommer att ske i S:ta Clara kyrka i Stockholm fredagen den 28 augusti kl 11.00. Begravningsförrättare blir Carl-Erik Sahlberg som Ilpo har haft ett nära och mångårigt samarbete med.

Representanter från LP kommer naturligtvis vara med på begravningen och minnesstunden. På grund av rådande omständigheter så blir besöksantalet begränsat till 50 personer. De anhöriga kommer att bjuda in dessa personer genom en personlig inbjudan.

Vill du eller ni vara med och hedra Ilpos minne så kan du ge en minnesgåva till LP-verksamheten. Det kan du göra på följande sätt:
- Via vårt Bankgiro 900-4896 märk: "Ilpo och den hälsning ni vill ge".
- Via Swish 9004896 märk: "Ilpo och den hälsning ni vill ge".
- Via webben: http://www.lp-verksamheten.se/stoed-oss/minnesgaava/
- Skicka ett mejl till 
info@lp-verksamheten.se med all information så ordnar vi med minnesbladet och skickar sedan ett inbetalningskort på den summa ni önskar ge som minnesgåva.

Vill du utöver det som skrivs i minnesbladet skriva en hälsning så kan du skicka in det till oss på LP till e-postadressen: 
info@lp-verksamheten.se så tar vi med dessa hälsningar.

PS. Det kommer också att bli en minnesstund i Pingstkyrkan i Härnösand. Det datumet är ännu inte fastställt så mer information kommer om det.

Foto: Robert Eklund