Sommarkonferenser


En fin och uppskattad sommartradition är våra välbesökta konferenser. En i södra Sverige och en i norra. Det är mötesplatser där man träffar många gamla och nya vänner, får höra bra och inspirerande undervisning, har roligt och delar livet i både stora samlingar och de personliga samtalen. Sången och musiken har också stort utrymme. Barnen har egna omtyckta aktiviteter och ungdomarna har sina samlingar och hittar på mycket kul.
Gullbranna 2016 batrace.jpg

 

 

Härliga sommarkonferenser 2016

Hur bra som helst!

Tre stora konferenser ligger bakom och vi som var med kan plocka fram härliga minnen under hösten och vintern.

Först ut var Drakudden och sedan Gullbranna och sist Arjeplog. Snacka om geografisk spridning! Omkring 700 personer var med och en hel del av dessa var förstagångsdeltagare. Det kändes särskilt spännande för de som inte hade en aning om vad som skulle hända. Efteråt var i alla fall de flesta entusiastiska och pratade om att vara med nästa år igen.

Barnen och ungdomarna hade egna samlingar och aktiviteter. För alla åldrar handlar det  mycket om gemenskap och vi-känsla. En sak som skapar atmosfär är de härliga samlingarna och mötena med drag i musiken och starka livsberättelser.

Hoppas att vi ses igen sommaren 2017!