JUL kampanjen 2019


En tom tallrik och en ensam jul är vad många bävar för, därför har vi beslutat att även i år satsa på att våra vänner som lever i utanförskap ska få en möjlighet att äta sig mätta, få komma in en en varm gemenskap och få vara med på ett julfirande på någon av våra lokala LP-kontakter runt om i landet.
hans-wikstroem_2018.png

Nu har du möjlighet att stå med oss och göra skillnad på ett konkret sätt. 100 kronor kostar det att fylla en tallrik med julmat. Ger du en gåva på exempelvis 300 kr så ger du möjlighet för 3 personer att få vara med och så vidare.

Så, hur kan du vara med?

I år har vi valt att skicka ut ett julkort med kuvert och följebrev till alla prenumeranter i tidningen DAGEN och tidningen PINGST samt till våra gåvogivare. OM du inte är med i någon av dessa tre kategorier finns det goda möjligheter att vara med på följande sätt:

1. En frivillig gåva via Swish 9004896 med märkningen LP JUL 19

2. En frivillig gåva via Bankgiro 900-4896 med märkningen LP JUL 19

Efter att du givit din gåva kan du beställa julkort med kuvert som du sedan kan ge bort till någon av dina nära och kära som ett gåvobevis som visar att man är med och bidragit till en viktig social insats i samhället.

Skicka ett mejl till info@lp-verksamheten.se så skickar vi julkort och kuvert inom några dagar.Tänk på att vi behöver få in beställning av julkort o kuvert i god tid innan jul så du hinner få din leverans i tid.

 

Tack för att du är med i denna satsning och gör skillnad för människor som annars inte skulle haft möjligheten!

 

Hans Wikström

Verksamhetsledare

LP-verksamheten